Aglomeraţie pe Valea Prahovei, viteza medie cu care circulă maşinile fiind de 20 de kilometri la oră

Traficul rutier pe DN 1 Ploieşti - Braşov este aglomerat, joi, viteza medie cu care circulă maşinile fiind de 20 de kilometri la oră, transmite corespondentul MEDIAFAX.

133 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie pe Valea Prahovei, viteza medie cu care circulă maşinile fiind de 20 de kilometri la oră

Aglomeraţie pe Valea Prahovei, viteza medie cu care circulă maşinile fiind de 20 de kilometri la oră

Potrivit Centrului Infotrafic, pe DN1 Ploieşti - Braşov, între km 127 şi 131 (Buşteni), pe ambele sensuri de mers, se circulă în condiţii de aglomeraţie, din cauza numărului mare de maşini care se deplasează între staţiunile montane de pe Valea Prahovei.

Se circulă în coloană, cu o viteză de aproximativ 20 km/h.

Şoferii sunt sfătuiţi să fie atenţi şi să respecte indicaţiile poliţiştilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici