Al treilea cel mai bătrân bărbat din lume trăieşte în Bucureşti şi are 111 ani. Secretul longevităţii lui Dumitru Comănescu

  • Dumitru Comănescu, care are 111 ani, este pe podium printre cei mai longevivi bărbaţi
  • Bărbatul de 111 ani a fost inginer agronom şi a petrecut o mare parte din viaţă în natură
  • Japonezul Chitetsu Watanabe, care va împlini luna viitoare 113 ani, este cel mai vârstnic om de pe Pământ
35526 afișări
Imaginea articolului Al treilea cel mai bătrân bărbat din lume trăieşte în Bucureşti şi are 111 ani. Secretul longevităţii lui Dumitru Comănescu

Un bucureştean a descoperit elixirul tinereţii şi este al treilea cel mai longeviv bărbat în viaţă

Un bucureştean a găsit elixirul tinereţii. Aşa se explică faptul că a ajuns să fie al treilea cel mai în vârstă bărbat de pe Pământ, recunoscut de Cartea Recordurilor.  

Dumitru Comănescu are 111 ani şi s-a născut în Proviţa de Jos şi a fost inginer agronom. Bătrânul spune că secretul longevităţii sale a fost dragostea familiei, a soţiei, fiilor şi nepoţilor.

Născut pe 8 noiembrie 1908, bărbatul este la ora actuală al treilea cel mai vârstnic bărbat în viaţă din lume, conform clasamentului  „Ten oldest living men” şi al 75-lea cel mai vârstnic bărbat al tuturor timpurilor.

Clasamentul a fost publicat recent de The Gerontology Research Group (GRG) cu ocazia recunoaşterii de către Guinness World Records a celui mai bătrân bărbat din lume, japonezul Chitetsu Watanabe, care va împlini luna viitoare 113 ani. Pe locul doi se află britanicul Robert Weighton, născut pe 29 martie 1908.

Foto: Centrul Pentru Seniori Al Municipiului Bucureşti (CSMB)

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici