ALEGERI LOCALE 2012 - BEC a anunţat luni, la ora 10.00, primele rezultate parţiale

Biroul Electoral Central a anunţat, luni, la ora 10.00, primele rezultate parţiale ale alegerilor locale desfăşurate duminică.

15173 afișări
Imaginea articolului ALEGERI LOCALE 2012 - BEC a anunţat luni, la ora 10.00, primele rezultate parţiale

ALEGERI LOCALE 2012 - BEC va anunţa luni, la ora 10.00, primele rezultate parţiale (Imagine: Balasz Attila/Mediafax Foto)

Un număr de 41 de mandate de preşedinte de consiliu judeţean, 1.338 de mandate de consilier judeţean, 3.187 mandate de primar şi 40.311 mandate de consilier local urmează să fie atribuite în urma alegerilor locale de duminică.

Pentru prima dată, la alegerile locale din acest an, primarii sunt aleşi într-un tur de scrutin.

Dintre cele peste 3.000 de mandate de primar 102 sunt mandate de primar de municipiu, unul de primar general, şase mandate de primar de sector, 217 mandate de primar de oraş şi 2.861 de mandate de primar de comună.

Prezenţa la urne, la nivel naţional, pentru alegerile locale a fost la ora 21.00, când s-au închis urnele, de 56,39% din cetăţenii cu drept de vot, a anunţat, duminică seară, Biroul Electoral Central.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici