Alertă cu bombă la o bancă din Bucureşti. În urma verificărilor, alarma s-a dovedit falsă

  • Un bărbat a sunat, marţi, la 112, şi a anunţat că într-o bancă din Bucureşti există o bombă.
  • Poliţia şi echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informaţii (SRI) au făcut verificări.
  • Ameninţarea s-a dovedit a fi una falsă.
1518 afișări
Imaginea articolului Alertă cu bombă la o bancă din Bucureşti. În urma verificărilor, alarma s-a dovedit falsă

Alertă cu bombă la o bancă din Bucureşti. Poliţia şi echipa pirotehnică a SRI fac verificări

„Ameninţarea nu se confirmă. Investigaţia pirotehnică s-a încheiat fără elemente de interes”, anunţă SRI.

Un bărbat a sunat, marţi, la 112, şi a anunţat că într-o bancă din Bucureşti există o bombă. Poliţia şi echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informaţii (SRI) s-au dus la faţa locului şi au făcut verificări.

„Astăzi (marţi - n.red.), prin apel 112, reprezentantul unei bănci a anunţat că a fost informat de un bărbat că a auzit o discuţie, în care o persoană afirma ca la sediul unităţii bancare, din Sectorul 2, este un dispozitiv exploziv”, anunţa Poliţiei Bucureşti.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie, ai Brigăzii Rutiere, precum şi din cadrul Serviciului Pirotehnic al Inspectoratului General al Poliţiei Române, fiind executate măsuri din competenţă.

„Personalul unităţii a fost evacuat”, anunţă poliţiştii Capitalei.

În ultima săptămână, au fost mai multe alerte cu bombă care s-au dovedit false.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici