Alertă în judeţul Gorj: aproape 100 de copii sunt în izolare după ce au fost în tabere la munte şi la mare

  • 3 elevi au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19 la întoarcere
  • Ceilalţi copiii sunt acum în izolare la domiciliu, împreună cu părinţii lor
  • Duminică, în Gorj, erau confirmate 1105 cazuri
2183 afișări
Imaginea articolului Alertă în judeţul Gorj: aproape 100 de copii sunt în izolare după ce au fost în tabere la munte şi la mare

Un grup de 50 copii a fost la Braşov şi alţi 47 au plecat pe litoral. La întoarcere, doi dintre cei care au fost la munte şi un altul care a fost la mare s-au simţit rău. După testare, aceştia au fost confirmaţi pozitiv cu coronavirus.

În acest moment se desfăşoară o anchetă epidemiologică. Atât elevii, cât şi profesorii însoţitori sunt izolaţi la domiciliu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici