Video Efectele codului GALBEN de ploi în Bucureşti: Schele PRĂBUŞITE, panou publicitar desprins şi copaci căzuţi pe maşini | VIDEO, FOTO

Meteorologii au emis cod galben de ploi pentru Capitală, care a fost valabil până la ora 18:30. În acest interval s-au înregistrat averse, intensificări ale vântului, descărcări electrice şi vijelii. Mai multe maşini au fost avariate din cauza copacilor căzuţi în urma ploii torenţiale din Capitală, informează ISU Bucureşti-Ilfov, care mai precizează că echipajele au intervenit şi pentru a înlătura arbori de pe carosabil, dar şi la schelele căzute şi panoul publicitar desprins.

4332 afișări

UPDATE: Schele prăbuşite, panou publicitar desprins şi copaci căzuţi pe maşini după ploaia din Capitală

În urma fenomenelor meteo care s-au manifestat în Capitală, ISU Bucureşti Ilfov anunţă că echipajele au intervenit pentru a înlătura şase copaci căzuţi pe stradă şi pe patru maşini.

De asemenea, echipajele au evacuat apa dintr-un subsol şi au intervenit în cazul unui panou publicitar desprins şi la două schele. În zona Bulevardului Regina Elisabeta traficul este blocat şi pompierii lucrează cu sprijin din partea angajaţilor STB pentru a decupla tensiunea de pe firele troleibuzelor.

În zona Bulevardului Regina Elisabeta traficul este blocat şi pompierii lucrează cu sprijin din partea angajaţilor STB pentru a decupla tensiunea de pe firele troleibuzelor.

Circulaţia a fost oprită şi pe strada Ştirbei Vodă între strada Popa Tatu si Calea Victoriei.

În ambele zone au căzut schele pe carosabil, în urma ploii. Nu sunt persoane rănite.


UPDATE: Trafic oprit în două zone din Capitală după ce au căzut schele din cauza ploii torenţiale

Traficul este restricţionat, la ora transmiterii ştirii, pe bulevardul Regina Elisabeta şi pe bulevardul Ştirbei Vodă, din cauza unor schele căzute pe carosabil în urma ploii torenţiale, informează Brigada Rutieră.

Traficul rutier a fost restricţionat pe bulevardul Regina Elisabeta, între Calea Victoriei şi strada Academiei, ambele sensuri de circulaţie informează Brigada Rutieră.

De asemenea, circulaţia a fost oprită şi pe strada Ştirbei Vodă între strada Popa Tatu si Calea Victoriei.

În ambele zone au căzut schele pe carosabil, în urma ploii.


Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă că a fost emis cod galben de ploi pentru Capitală, valabil până la ora 18:30.

Potrivit meteorologilor, se vor semnala averse ce vor cumula local 15...20 l/mp şi izolat 25 l/mp, intensificări ale vântului, izolat vijelie.

De asemenea, poate să apară şi grindină de mici dimensiuni şi descărcări electrice.

Totodată, furtuna puternică din Bucureşti a provocat desprinderea şi prăbuşirea unei schele de pe un bloc situat pe Bulevardul Ştirbei Vodă.

 

Taguri:
cod galben,
anm,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici