Alocaţiile vor creşte. Suma pe care o va lua un copil începând cu 1 februarie

Alocaţiile copiilor vor creşte cu 20%, începând cu 1 februarie. Astfel, un copil care are între 2 ani şi 18 ani va primi 214 lei pe lună.

8123 afișări
Imaginea articolului Alocaţiile vor creşte. Suma pe care o va lua un copil începând cu 1 februarie

Raluca Turcan promite copiilor alocaţii mai mari. Cu câte procente vor fi majorate

Despre a doua tranşă încă nu e stabilit nimic sigur, se va discuta atunci când avem un buget aprobat, în orice caz, ar putea avea loc la vară.
 
Ca orice nouă cheltuială, majorarea alocaţiilor apasă greu pe bugetul statului, care nu trece prin cea mai fericită perioadă, întrucât cheltuielile au crescut în 2020 cu 15%. Astfel s-a acumulat un deficit de aproape 10 % din produsul intern brut. 
 
Ţinta noastră este să ajungem sub 3% din PIB până la finalul anului 2022, ne avertizează Comisia Europeană. Pentru asta trebuie să mai reducem din cheltuieli.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici