Alte 11 cazuri noi de gripă A/H1N1 au fost confirmate până sâmbătă

Alte 11 cazuri de gripă cu virusul A/H1N1 au fost confirmate până sâmbătă, numărul total al îmbolnăvirilor ajungând la 6.980 din care 120 de decese, potrivit Ministerului Sănătăţii.

59 afișări
Imaginea articolului Alte 11 cazuri noi de gripă A/H1N1 au fost confirmate până sâmbătă

Alte 11 cazuri noi de gripă A/H1N1 au fost confirmate până sâmbătă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În ultimele 24 ore au fost raportate 11 cazuri noi de gripă A/H1N1, arată Ministerul Sănătăţii într-un comunicat de sâmbătă, menţionâd că nu s-au înregistrat decese.

Cazurile noi de gripă A/H1N1 au fost înregistrate în Bucureşti (patru) şi judeţele Călăraşi, Constanţa, Mureş, Dâmboviţa, Galaţi, Iaşi, Timiş (câte un caz).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici