Alţi 380 de români repatriaţi din Italia au ajuns la Constanţa. Nu vor mai fi în carantină pe litoral

380 de români repatriaţi din Italia şi îmbarcaţi în două avioane au aterizat vineri seară pe aeroportul „Mihail Kogălniceanu” din Constanţa. Aceştia vor merge în carantină în judeţele lor şi nu în hotelurile de pe litoral, aşa cum s-a întâmplat până acum.

2380 afișări
Imaginea articolului Alţi 380 de români repatriaţi din Italia au ajuns la Constanţa. Nu vor mai fi în carantină pe litoral

Alţi 380 de români repatriaţi din Italia au ajuns la Constanţa. Nu vor mai fi în carantină pe litoral

Cetăţenii români aduşi prin misiunea umanitară pe Aeroportul Internaţional „Mihail Kogălniceanu” Constanţa vor fi transportaţi către judeţele de domiciliu, a anunţat Prefectura Constanţa.

Astfel, în urma sosirii pe Aeroportul Internaţional „Mihail Kogălniceanu” Constanţa a celor două avioane din Italia, cu aproximativ 380 de pasageri, aceştia nu vor mai fi carantinaţi în judeţul Constanţa.

Până vineri, pe Aeroportul „Mihail Kogălniceanu” din Constanţa mai ajunseseră 705 persoane, îmbarcate în cinci aeronave venite din Torino, Roma şi Veneţia.

605 dintre acestea au intrat în carantină instituţionalizată într-un hotel din Mamaia şi în sanatoriul de la Techirghiol, iar 100 au fost transportate şi carantinate în judeţul Tulcea.

„Pentru românii sosiţi cu primul transport, aflaţi în carantină pe raza judeţului Constanţa, perioada legală de carantinare expiră săptămâna viitoare şi vor fi sprijiniţi să ajungă, în siguranţă, acasă”, a transmis Prefectura Constanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici