UPDATE Ameninţarea cu bombă la o bancă din Capitală a fost falsă. Clientul nemulţumit, care a anunţat că a amplasat bomba, a fost indentificat

Ameninţarea cu bomba de la o bancă de pe Calea Victoriei din Bucureşti a fost falsă, iar persoana care a făcut anunţul a fost identificată, însă în prezent nu se află în România, informează Poliţia Capitalei.

5875 afișări
Imaginea articolului UPDATE Ameninţarea cu bombă la o bancă din Capitală a fost falsă. Clientul nemulţumit, care a anunţat că a amplasat bomba, a fost indentificat

ULTIMA ORĂ Ameninţare cu bombă la o bancă din Capitală. Un client nemulţumit a anunţat că a amplasat bomba

UPDATE ora 17.45 Ameninţarea cu bomba de la o bancă de pe Calea Victoriei a fost falsă

În urma controlului pirotehnic nu a fost găsit niciun dispozitiv potenţial periculos la o bancă de pe Calea Victoriei din Capitală.

„Persoana indicată de către angajatul băncii că a formulat ameninţarea a fost identificată, dar la acest moment nu s-ar afla pe teritoriul României”, informează Poliţia Capitalei.

Echipajele de la Secţia 10 de poliţie efectuează cercetări cu privire la infracţiunea de ameninţare.

Anchetatorii au făcut verificări, miercuri, la o bancă din zona Calea Victoriei din Capitală, după ce un client nemulţumit a anunţat amplasarea unei bombe în sediul instituţiei.

Ştirea iniţială

Reprezentanţii unei bănci cu sediul pe Calea Victoriei au anunţat, miercuri, că o persoană care şi-a exprimat anumite nemulţumiri a ameninţat cu amplasarea unui dispozitiv exploziv în instituţie, informează Poliţia Capitalei.

În prezent, poliţiştii acţionează la faţa locului, unde se află şi pirotehniştii din cadrul IGPR.

Brigada Rutieră anunţă restricţii de trafic pe Calea Victoriei, între bulevardul Regina Elisabeta şi Piaţa Naţiunilor Unite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici