Anca Boagiu: O companie care avea sediul în ministerul Transporturilor "servea contracte" cu miză de 2,1 miliarde de euro

Lucrările de modernizare a şinelor de cale ferată au fost întârziate de o companie care îşi avea sediul în Ministerul Transporturilor şi care "servea contracte" pentru anumite firme care participau la licitaţiile de atribuire, a declarat, la GÂNDUL LIVE, Anca Boagiu, fost ministru al Transporturilor.

1687 afișări
Imaginea articolului Anca Boagiu: O companie care avea sediul în ministerul Transporturilor "servea contracte" cu miză de 2,1 miliarde de euro

Anca Boagiu: O companie care avea sediul în ministerul Transporturilor "servea contracte" cu miză de 2,1 miliarde de euro (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax foto)

"Nu înţelegeam la un moment dat de ce nu reuşeam să pornim acele licitaţii (la calea ferată n.r.). Am aflat de ce. Pentru că exista o firmă care căpuşa calea ferată, care avea angajaţi pe care îl plătea şi care erau în interiorul căii ferate, care erau participanţi activi la pregătirea caietelor de licitaţii. Aveau chiar birourile acolo (în minister n.r.) Plăteau oameni din interiorul Căii Ferate. Oamenii aceia nu mai sunt acolo", a precizat Boagiu.

Fostul ministru a adăugat că s-au făcut sesizări la DNA şi la Parchet pentru compania care "pregătea contracte, le servea cuiva".

Citeşte mai departe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici