Anunţul lui Dragnea privind perioada în care va fi organizat REFERENDUMUL pentru familie

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat marţi că speră ca referendumul pentru familie să fie organizat în această primăvară, PSD susţinând definirea familiei în sensul că aceasta se întemeiază între un bărbat şi o femeie.

2009 afișări
Imaginea articolului Anunţul lui Dragnea privind perioada în care va fi organizat REFERENDUMUL pentru familie

Anunţul lui Dragnea privind perioada în care va fi organizat referendumul pentru familie

"Este un subiect pe care il susţinem cu toata tăria şi sper ca în această primăvară referendumul să se organizeze", a declarat, marţi, Liviu Dragnea.

Întrebat care este poziţia partidului şi a sa privind modificarea Constituţiei, liderul SD a declarat că susţine în continuare modificarea în sensul de definire a familiei ca fiind liber consimţită între un bărbat şi o femeie.

Camera Deputaţilor a adoptat în mai 2017 iniţiativa cetăţenească de revizuire a Constituţiei care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, semnată de 3 milioane de cetăţeni. Iniţiativa cetăţenească a fost depusă, în Parlament, de Coaliţia pentru Familie şi strâns 3 milioane de semnături de susţinere.

În prezent, Constituţia prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici