Aplicaţia WhatsApp are probleme tehnice

5389 afișări
Imaginea articolului Aplicaţia WhatsApp are probleme tehnice

Aplicaţia WhatsApp are probleme, conform rapoartelor utilizatorilor din întreaga lume, centralizate de site-ul downdetector.com.

Rapoartele indică o creştere a rapoartelor în jurul orei 10:00.

În România, la ora transmiterii ştirii, erau peste 1.800 de rapoarte ale utilizatorilor, cea mai mare parte privind transmiterea mesajelor.

Pentru SUA erau peste 6.800 de rapoarte, pentru Italia peste 17.000, pentru Marea Britanie peste 43.000 iar pentru Franţa peste 4.200/

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici