Argentina. Un nepot al Papei a fost rănit într-un atac asupra unui ONG

  • El a suferit o lovitură la cap, după ce atacatorii l-au bătut şi l-au aruncat pe scări, înainte să reuşească să scape.
  • Atacul a fost dat asupra ONG-ului argentinian Hacienda Lo din Morón, Buenos Aires.
158 afișări
Imaginea articolului Argentina. Un nepot al Papei a fost rănit într-un atac asupra unui ONG

Argentina. Un nepot al Papei a fost rănit într-un atac asupra unui ONG

Nepotul Papei Francisc a suferit o lovitură la cap după ce atacatorii l-au bătut şi l-au aruncat pe scări înainte să reuşească să scape, relatează site-ul Infobae.

Procurorul Nicolás Filippini a prealuat cazul de la la Morón şi a deschis un dosar pentru infracţiunea de „tentativă de crimă şi jaf”.

Autorităţile judiciare care investighează cazul cred că atacul ar proveni dintr-o dispută asupra birourilor, aşa cum a susţinut cel care este proprietar asupra parterului clădirii, Henry Edward Bafiera.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici