ASE scoate examenul de admitere

Academia de Studii Economice din Bucureşti era singura universitate de business care mai tria prin examen de admitere absolvenţii de bacalaureat, potrivit Ziarul Financiar.

199 afișări
Imaginea articolului ASE scoate examenul de admitere

ASE scoate examenul de admitere (Imagine: Laszlo Mihaly/Mediafax Foto)

Academia de Studii Economice (ASE), una din cele mai prestigioase universităţi de stat de pe piaţa locală, care şcolarizează în prezent aproximativ 39.000 de studenţi, nu va mai organiza începând cu 2011 concurs de admitere pe bază de examen pentru studenţii care doresc să se înscrie în anul I la o facultate din cadrul instituţiei.

Citeşte mai multe despre scoaterea examenului de admitere la ASE pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici