Atenţionare ANM: Cod galben de ceaţă în 12 judeţe / Circulaţie îngreunată pe A1 şi A2

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis marţi dimineaţa atenţionări nowcasting cod galben de ceaţă pentru 12 judeţe, valabile pe parcursul următoarelor ore. Se circulă în condiţii de ceaţă pe A1 Deva - Nădlac şi pe Autostrada Soarelui.

856 afișări
Imaginea articolului Atenţionare ANM: Cod galben de ceaţă în 12 judeţe / Circulaţie îngreunată pe A1 şi A2

Potrivit meteorologilor, în judeţele Cluj, Gorj şi Vâlcea se va semnala, până la ora 11.00, ceaţă care reduce vizibilitatea sub 200 sau 50 de metri.

De asemenea, până la ora 10.00, în judeţele Constanţa, Tulcea, Timiş, Ialomiţa, Argeş, Călăraşi, Giurgiu, Dâmboviţa şi Teleorman se va semnala ceaţă care determină scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Centrul Infotrafic anunţă că pe mai multe drumuri naţionale din judeţele Caraş-Severin, Bihor, Arad, Timiş, Constanţa, Tulcea, Gorj (DN66 Târgu-Jiu – Ţânţăreni şi DN 67 (Drăgoeni – Polovragi) şi Cluj (DN1 Piatra Craiului – intrate în municipiul Cluj-Napoca) se circulă în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind scăzută sub 200 de metri, pe alocuri chiar sub 50 de metri.

De asemenea, în condiţii de ceaţă densă, cu vizibilitatea pe alocuri sub 50 de metri şi carosabil umed se circulă pe întreg tronsonul al autostrăzii A1 Deva-Nădlac, dar şi pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, între kilometrii 64 (localitatea Lehliu Gară, judeţul Călăraşi) şi 145 (localitatea Feteşti, judeţul Ialomiţa).

În judeţul Constanţa, din cauza ceţii dense, sunt oprite manevrele în portul Midia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici