Video FOTO Au început primele ninsori în mai multe regiuni din ţară. Stratul de zăpadă a ajuns la 8 centimetri

  • Ninge ca în poveşti la Rânca
  • Drumarii intervin cu şase utilaje, iar stratul de zăpadă a ajuns la opt centimetri.
  • Utilajele erau pregătite de mai multă vreme să cureţe drumul.
  • Ninsori au fost azi-noapte şi în Cluj, Sinaia şi localităţi din Mehedinţi
5142 afișări

Utilajele erau pregătite de mai multă vreme să cureţe drumul. Stratul de zăpadă este cuprins între cinci şi opt centimetri.

Drumarii anunţă că intervin cu şase utilaje. „Se acţionează permanent cu lama şi material antiderapant”, spun cei de la Secţia de Drumuri Naţionale Târgu Jiu.

O informare meteo este valabilă până sâmbătă la ora 14.00. Meteorologii au estimat precipitaţii în cea mai mare parte a ţării, iar mai ales în centru, sud-vest şi în zona de munte cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 15-20 l/mp. La munte predomină ninsorile. Precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare se semnalează şi în Translvania şi local în zonele de deal din Moldova, Muntenia şi Oltenia. Vântul se intensifică în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele estice, sud-estice şi vestice în general, cu viteze de 40-50 km/h, iar în zona montană înaltă rafelele vor depăşi 60-70 km/h, temporar viscolind ninsoarea.

Şi locuitorii din Cluj s-au trezit astăzi cu un peisaj alb. În plus, o ninsoare consistentă a fost azi-noapte şi la munte, în judeţ, în regiunea Beliş.

Totodată, şi la Sinaia şi în mai multe localităţi din Mehedinţi a căzut prima zăpadă azi-noapte.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici