Avionul cu 170 de pasageri a aterizat în siguranţă, după ce a lovit cu coada pista la decolare/ Compania aeriană: Pasagerii vor fi preluaţi de alt avion

Avionul Blue Air care se îndrepta spre Liverpool, având la bord 170 de pasageri, s-a reîntors în siguranţă pe Aeroportul Otopeni, după ce a lovit cu coada pista la decolare. Compania aeriană Blue Air a confirmat că, în această după amiază, zborul cu destinaţia Liverpool s-a întors pe Aeroportul Otopeni, din cauza unei defecţiuni tehnice, iar pasagerii sunt în singuranţă şi vor fi preluaţi de altă cursă.

17927 afișări
Imaginea articolului Avionul cu 170 de pasageri a aterizat în siguranţă, după ce a lovit cu coada pista la decolare/ Compania aeriană: Pasagerii vor fi preluaţi de alt avion

BREAKING Incident pe Aeroportul Otopeni: Avion întors după ce a lovit cu coada pista

Aparatul de zbor a decolat la ora 16.44 către Liverpool, iar incidentul s-a produs la scurt timp de la decolare, în momentul în care avion se ridica de la sol.

"Aparatul de zbor se întoarce la sol pentru verificări tehnice", a declarat Valentin Iordache, directorul Aeroporturi Bucureşti.

170 de oameni se află la bordul avionului.

Blue Air: Zborul către Liverpool s-a întors pe Otopeni. Pasagerii vor fi transportaţi cu alt avion

„Zborul 0B133, care a decolat în această după-amiază de pe Aeroportul Otopeni cu destinaţia Liverpool, s-a reîntors la Bucureşti ca urmare a deciziei comandantului. Respectând procedurile în vigoare şi pentru că siguranţa este prioritară la Blue Air, echipajul a decis să revină pe Otopeni ca urmare a unei suspiciuni de defecţiune tehnică”, se scrie în comunicatul de presă al Blue Air.

Blue Air precizează că, pentru a elimina orice suspiciune şi pentru liniştea pasagerilor, avionul a aterizat pe Aeroportul Otopeni în condiţii de maximă siguranţă, la ora 18:25, pentru efectuarea verificării tehnice.

„Pentru a diminua disconfortul creat de realizarea procedurilor de inspecţie, compania a luat decizia ca pasagerii să fie transportaţi cu o altă aeronavă Blue Air şi să ajungă la destinaţie în cel mai scurt timp posibil”, se subliniază în comunicatul Blue Air.

Incident pe Aeroportul Otopeni: Avion întors după ce a lovit cu coada pista

Un avion Blue Air care se îndrepta spre Liverpool se va întoarce pe Aeroportul Otopeni din Bucureşti din motive tehnice, potrivit unor surse acesta lovind cu coada la decolare pista. La ora transmiterii ştirii avionul consumă combustibilul înainte de aterizare. 

Potrivit surselor citate, aparatul de zbor a decolat la ora 16.44 către Liverpool, iar incidentul s-a produs la scurt timp de la decolare, în momentul în care avion se ridica de la sol.

În prezent, avionul încearcă să consume combustibilul pentru a ateriza în siguranţă.

"Aparatul de zbor se întoarce la sol pentru verificări tehnice", a declarat Valentin Iordache, directorul Aeroporturi Bucureşti.

170 de oameni se află la bordul avionului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici