Bărbat beat, plecat de acasă ameninţând că se sinucide, găsit în maşină cu butelii de gaz | FOTO

Un bistriţean a plecat de acasă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, spunând că se sinucide. Poliţia l-a găsit pe o păşune, blocat în maşină, în care avea două butelii de gaz.

601 afișări
Imaginea articolului Bărbat beat, plecat de acasă ameninţând că se sinucide, găsit în maşină cu butelii de gaz | FOTO

Bărbat beat, plecat de acasă ameninţând că se sinucide, găsit în maşină cu butelii de gaz

Potrivit IPJ Bistriţa-Năsăud, o femeie din Rebrişoara a alertat poliţiştii, în noaptea de sâmbătă spre duminică, spunând că soţul ei, un bărbat de 46 de ani, a plecat de acasă cu maşina, ameninţând că se sinucide.

Femeia a spus că soţul ei are unele probleme de sănătate.

Au fost efectuate filtre pentru găsirea autoturismului care, la scurt timp a fost depistat în oraşul Bistriţa, oprit, pe o păşune dintre localităţile Sigmir şi Blăjenii de Sus.

Bărbatul era pe scaunul şoferului cu uşile blocate, iar pe bancheta din spate se aflau două butelii care emanau un puternic miros de gaz.

„Întrucât exista posibilitatea producerii unei tragedii, a fost solicitată intervenţia pompierilor, precum şi sprijinul celor de la Ambulanţă. Bărbatul a fost scos din maşină şi transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,58mg/l alcool pur în aerul expirat. În continuare, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, arată IPJ Bistriţa-Năsăud.

Taguri:
bărbat,
butelii,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici