Bogdan Aron, bărbatul care susţine că s-a vindecat de COVID-19, uimit să vadă că „toată lumea e pe stradă”

Bogdan Aron, bărbatul care susţine că a fost diagnosticat cu COVID-19, a anunţat, miercuri, pe Facebook, că s-a tratat de această infecţie şi a fost externat din spital. El spune că a rămas uimit să vadă că „toată lumea e pe stradă”, crezând că „românii au înţeles că ne paşte un pericol mare”.

2936 afișări
Imaginea articolului Bogdan Aron, bărbatul care susţine că s-a vindecat de COVID-19, uimit să vadă că „toată lumea e pe stradă”

Bărbat care spune că s-a vindecat de COVID-19: Credeam că românii au înţeles că ne paşte un pericol foarte mare

Bogdan Aron a anunţat, în 10 martie, că a aflat din presă că are infecţie cu coronavirus şi a aşteptat peste 12 ore sosirea izoletei pentru a fi transportat de acasă la Spitalul „Victor Babeş” din Bucureşti.

Ulterior, el a pornit o campanie de susţinere a medicilor care luptă cu COVID-19.

Miercuri seara el a scris din nou pe Facebook şi a anuţat că a primit rezultatul celui de-al doilea test, care este negativ pentru coronavirus.

„Prin urmare, am fost declarat vindecat şi am plecat din spital. Deşi nu am primit nicio interdicţie, am decis că pentru siguranţă să evit pentru câteva zile contactul direct cu alţi oameni. (...) Singura recomandare sună aşa: "evita contactul cu persoane suspecte sau confirmate cu COVID-19". Ceea ce cred că va fi din ce în ce mai greu, dat fiind că pare că viaţă din oraş îşi urmează firescul”, a scris bărbatul.

Sursa citată spune că avea o cu totul altă impresie despre ce se întâmplă în societate, după ce a stat nouă zile în izolare.

„Asta e vestea proastă a zilei: toată lumea e pe stradă! Credeam că românii au înţeles că ne paşte un pericol mare. Însă nu e deloc aşa. Probabil că va fi o surpriză extraordinară pentru toată lumea când se vor anunţă 10,000 de infectaţi sau primii români morţi din cauza coronaviruslui. Poate atunci oamenii vor conştientiza pericolul. Deşi pare că pentru italieni a fost cam târziu, iar acum regretă amarnic. Nu mai vorbesc despre cazurile deja celebre (oameni care mint în privinţa vizitei în alte ţări, cetăţeanul din Madrid care a venit cu avionul etc.) pe care personal nu ştiu cum să le cataloghez şi în privinţa cărora consider că statul ar trebui să fie mai aspru”, a mai scris bărbatul.

Cea mai recentă raportare oficială anunţa 260 de cazuri de COVID -19, pe teritoriul României.

Dintre cei 260 de cetăţeni care au contactat virusul, 19 sunt declaraţi vindecaţi şi au fost externaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
coronavirus,
vindecat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici