Bărbat de 30 de ani, scos de scafandri din Lacul Morii. Medicii încearcă să-l resusciteze

Un bărbat de aproximativ 30 de ani a fost scos la mal, de scafandri, de la o adâncime de 2 metri din Lacul Morii din Capitală, iar la ora transmiterii ştirii, medicii îi aplică manevrele de resuscitare.

113 afișări
Imaginea articolului Bărbat de 30 de ani, scos de scafandri din Lacul Morii. Medicii încearcă să-l resusciteze

Bărbat de 30 de ani, scos de scafandri din Lacul Morii. Medicii încearcă să-l resusciteze

Scafandrii au scos la suprafaţă din Lacul Morii, de la o adâncime de 2 metri şi de la 10 metri distanţă de mal, un bărbat de aproximativ 30 de ani.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, medicii îi aplică, la ora transmiterii ştirii, manevre de resuscitare.

La intervenţie participă scafandri, autospecială de stingere, autospecială SMURD şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă.

Taguri:
lacul morii,
înecat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici