Bătaie între un taximetrist şi mai mulţi căruţaşi, în a doua zi de Rusalii în judeţul Cluj

Un taximetrist şi mai mulţi căruţaşi s-au luat la bătaie luni pe o stradă din Dej, după ce şoferul de taxi le-a reproşat celor din căruţă că nu au voie în oraş.

860 afișări
Imaginea articolului Bătaie între un taximetrist şi mai mulţi căruţaşi, în a doua zi de Rusalii în judeţul Cluj

Bătaie între un taximetrist şi mai mulţi căruţaşi, în a doua zi de Rusalii în judeţul Cluj

În urma incidentului, două persoane au ajuns la spital.

Surse locale au declarat pentru MEDIAFAX că bătaia a pornit după ce taximetristul i-a reproşat celui care conducea căruţa că nu are voie să circule prin oraş şi că îngreunează traficul.

Persoanele implicate în bătaie au fost audiate la Poliţia Dej şi sunt cercetate pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici