Bittman acuză ATACURI care au venit din timpul show-ului în care a făcut afirmaţii despre primarul PSD Florea: SRI să spună cine a bruiat microfoanele

Dan Bittman, care a fost criticat după ce a prezentat un spectacol organizat de Primăria Sectorului 5, a declarat pentru MEDIAFAX că "este mândru de ceea ce face" şi "nu vrea să plece capul în faţa unor descreieraţi", iar SRI ar trebui să dea un răspuns legat de bruierea microfoanelor la eveniment.

6368 afișări
Imaginea articolului Bittman acuză ATACURI care au venit din timpul show-ului în care a făcut afirmaţii despre primarul PSD Florea: SRI să spună cine a bruiat microfoanele

Bittman, după scandalul show-ului primarului PSD Florea: SRI să spună cine a bruiat microfoanele

"E o maşinărie... 99% din conturile de pe care se scrie şi care au început toată povestea sunt false. Sunt inventate... revin, sunt hackeri care intră pe Facebook, peste tot. Nu înţeleg rostul. Probabil că trebuia să se ajungă şi la artişti, probabil că trebuia găsit un vinovat. Eu fac meseria asta de aproape 40 de ani. Nu mi-e ruşine de ce fac, dimpotrivă, sunt chiar mândru. Şi nu vreau să plec capul în faţa unor descreieraţi care sunt puşi, fiecare cu motivele lui, să dărâme câte ceva. Din punctul ăsta de vedere, mie lucrurile îmi sunt foarte clare", a declarat Dan Bittman, luni, pentru MEDIAFAX despre cei care i-au făcut reproşuri pe contul său de pe reţeaua de socializare online, după ce au început să circule pe internet imaginile care îl înfăţişau prezentând un spectacol organizat la sfârşitul săptămânii trecute, în faţa Academiei Militare, de Primăria Sectorului 5 al Capitalei, pentru a marca împlinirea a 50 de ani de la atestarea documentară a zonei.

"Cu cei care nu sunt conturi fake am putut să intru în dialog şi să-mi explic şi eu punctul de vedere. Cu cei care sunt postaci şi sunt clar plătiţi de cineva, este foarte clar că nu acceptă nimic... am ajuns de la «curva PSD-ului» până la «o jigodie penală» şi inamicul public în România, că din cauza mea nu merge nimic... lucru pe care, sincer, nu-l cred. Aşa că nu-mi rămâne decât să se aştearnă uitarea peste prostia asta", a mai declarat muzicianul.

Dan Bittman a povestit cum a trăit cele trei zile de spectacole organizate de Primăria Sectorului 5 de vineri până duminică: "Au fost trei zile în care mai mulţi artişti au urcat pe scenă în faţa Academiei Militare. În ziua a doua, a fost marea problemă, pentru că primarul şi-a prezentat o dare de seamă după doi ani de mandat şi atunci au ieşit toate şcolile, toate grădiniţele, toate instituţiile de învăţământ din sector care au venit. Au fost aproape 10.000 de oameni, nu aduşi cu arcanul şi afirmaţia mea că «se pare că aici, în Sectorul 5, lumea e fericită» a deranjat. Dar eu asta vedeam în faţa ochilor. A fost chiar un moment în care a apărut primarul şi nu a fost huiduit, cum se întâmplă la astfel de manifestări".

Reacţiile vehemente legate de afirmaţiile sale privindu-l pe primarul PSD din Sectorul 5, Daniel Florea, a mai spus muzicianul, puteau să fie legate de orice partid: "Mie mi se pare că e penibil faptul că, dacă am prezentat un spectacol, indiferent al cărui primar, că putea să fie al oricărui alt partid, vina e a mea. Şi nu văd care e vina. Probabil, vina de a fi cetăţean în România. Când o să ajungă să-mi fie ruşine de faptul că îmi câştig pâinea în mod cinstit, o să mă retrag. Dar acum, în niciun caz".

Dan Bittman a mai afirmat că nu se va lăsa intimidat şi că va accepta în continuare să prezinte spectacole organizate de instituţii publice: 

CITEŞTE mai departe

Citește mai departe:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici