Blue Air îţi permite să modifici gratuit datele de călătorie, până la finalul anului

  • Poţi anula cu până la 4 ore înainte de plecare
  • Taxa era între 25 şi 40 de euro
  • În perioada martie-iunie 2020, Blue Air a pierdut 28 de milioane de euro din zboruri anulate
229 afișări
Imaginea articolului Blue Air îţi permite să modifici gratuit datele de călătorie, până la finalul anului

Blue Air îţi permite să modifici gratuit datele de călătorie, până la finalul anului

Dacă îţi zboară gândul la călătorii, dar nu ai curaj să îţi faci o rezervare, Blue Air te lasă să te răzgândeşti gratis.

Compania aeriană a eliminat taxa pentru schimbarea datelor până la finalul lunii decembrie a acestui an. Practic economiseşti până la 40 de euro.

Firma a pierdut în pandemie aproape 30 de milioane de euro doar din zborurile anulate. Atât Blue Air cât şi Tarom au fost ajutate de stat cu împrumuturi de peste 100 de milioane de euro.

Îţi reamintesc că firmele aeriene globale au pierderi estimate în pandemie de 80 de miliarde de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici