Boc atenţionează prefecţii: Indolenţa în derularea investiţiilor întârzie ieşirea din recesiune

Premierul Emil Boc a cerut autorităţilor locale să urgenteze procedurile de licitaţie pentru contractarea proiectelor de investiţii şi să nu mai amâne derularea programelor pentru care au fost deja semnate contracte de finanţare, avertizând că orice zi de "indolenţă" întârzie ieşirea din recesiune.

16 afișări
Imaginea articolului Boc atenţionează prefecţii: Indolenţa în derularea investiţiilor întârzie ieşirea din recesiune

Boc atenţionează prefecţii: Indolenţa în derularea investiţiilor întârzie ieşirea din recesiune (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

El a arătat totodată, într-o videoconferinţă cu prefecţii organizată, marţi, la sediul Ministerului Administraţiei, că autorităţile centrale vor efectua în această săptămână o nouă analiză a stadiului de contractare a fondurilor europene.

Premierul a cerut şi derularea proiectelor de descentralizare, asigurând că orice decizie privind transferul de atribuţii către comunitatea locală va include şi finanţarea necesară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici