Botiş: Sunt extrem de onorat că am făcut parte din Cabinetul Boc

Fostul ministru al Muncii, Ioan Botiş, a declarat vineri că este extrem de onorat că a făcut parte din acest Cabinet, că a fost o perioadă extrem de bună pentru el din punct de vedere profesional.

20 afișări
Imaginea articolului Botiş: Sunt extrem de onorat că am făcut parte din Cabinetul Boc

Botiş: Sunt extrem de onorat că am făcut parte din Cabinetul Boc (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Vă spun sincer că dacă n-aş avea credinţa fermă că acest popor are un viitor nu aş fi făcut niciun pas în direţia reformelor pe care le-am promovat. Sunt convins că avem creativitatea şi determinarea necesară să ne aşezăm în rândul societăţilor civilizate. Această credinţă m-a determinat să impun aceste legi reformatoare şi mai ales credinţa că avem capacitatea de a schimba ceva în societatea românească", a spus Ioan Botiş, după predarea lui Emil Boc a mandatului la conducerea ministerului.

Potrivit acestuia, cei care au de pierdut se opun întotdeauna când este vorba de reformă, iar cei care au de câştigat nu ştiu acest lucru şi se opun de asemenea.

"Aş dori ca munca pe care am început-o să fie continuată şi oamenii simpli, peste un timp, să confirme că deciziile noastre au fost corecte şi în beneficiul lor. Acesta este sensul reformelor. Reforma este făcută pentru cei care au puţin şi trebuie să primească mai mult", a declarat fostul ministru al Muncii.

Conducerea Ministerului Muncii a fost preluată, vineri, de şeful Guvernului, numit interimar.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, joi, decretele prin care ia act de demisia lui Ioan Botiş din funcţia de ministru al Muncii şi prin care îl numeşte interimar la conducerea ministerului pe premierul Emil Boc.

Ministrul Muncii, Ioan Botiş, a declarat, miercuri, că a demisonat din funcţie şi că demisia sa este una de onoare, în contextul scandalului izbucnit legat de angajarea soţiei sale într-un proiect european.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici