Mită pentru Prima casă | Percheziţii la Fondul Naţional de Garantare a Creditelor, într-un dosar al Parchetului General: Sumele de bani care ar fi fost cerute/ Reacţia instituţiei

Poliţiştii efectuează, joi, peste 20 de percheziţii într-un dosar al procurorilor de la Parchetul General, ce vizează infracţiuni de corupţie la o instituţie publică. Percheziţiile au loc la Fondul de Garantare a Creditelor şi la birourile şi domiciliile unor angajaţi, potrivit unor surse judiciare.

2927 afișări
Imaginea articolului Mită pentru Prima casă | Percheziţii la Fondul Naţional de Garantare a Creditelor, într-un dosar al Parchetului General: Sumele de bani care ar fi fost cerute/ Reacţia instituţiei

Peste 20 de percheziţii la o instituţie publică care gestionează Prima Casă, într-un dosar al Parchetului General

Fondul Naţional de Garantare: investigaţia nu afectează activitatea instituţiei

Conducerea Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii a luat toate măsurile necesare astfel încât investigaţia în derulare să-şi urmeze cursul, fără să afecteze activitatea instituţiei, arată un comunicat al instituţiei.

„Actele procedurale efectuate astăzi, 19.07.2018, la sediul FNGCIMM, de către organele abilitate ale statului, fac parte din cadrul unei investigaţii complexe, specializate. Investigaţia vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie în desfăşurarea activităţii FNGCIMM, fiind vizată o perioadă de timp de câţiva ani. Anchetă este în momentul de faţă în plină desfăşurare.

Având în vedere limitele de comunicare publică pe această temă, impuse de specificul acţiunii, dorim să-i asigurăm pe clienţii şi partenerii FNGCIMM că obiectivele strategice, proiectele şi programele aflate în derulare se vor desfăşura conform graficelor stabilite”, arată comunicatul.

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din IGPR au efectuat joi 23 de percheziţii domiciliare în Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar al PÎCCJ, la birourile şi domiciliile mai multor angajaţi ai FNGCIMM, cercetaţi sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni de corupţie.

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici