Un elicopter s-a prăbuşit în Rusia după ce a lovit o linie de înaltă tensiune

Un elicopter s-a prăbuşit miercuri într-un râu din nord-vestul Rusiei după ce a lovit o linie de înaltă tensiune, a informat departamentul de presă al Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă de la Moscova, citat de agenţia TASS.

523 afișări
Imaginea articolului Un elicopter s-a prăbuşit în Rusia după ce a lovit o linie de înaltă tensiune

BREAKING Un elicopter s-a prăbuşit în Rusia după ce a lovit o linie de înaltă tensiune

„Un elicopter a lovit o linie de înaltă tensiune în apropiere de localitatea Soivolovskaya din Districtul Cherepovetsky, aflat în regiunea Vologda şi s-a prăbuşit în râul Suda”, se arată în comunicatul instituţiei.

La bordul elicopterului se aflau două persoane. Pilotul a decedat.

„Cadavrul pilotului a fost descoperit în apropierea locului prăbuşirii. El a fost identificat”, au anunţat reprezentanţii serviciilor regionale de urgenţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici