Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţii de studii superioare. Accesul este gratuit pentru toate persoanele interesate

Fundaţia pentru Educaţie şi Dezvoltare MediaPro (FEDM) organizează o Bursă a Locurilor de Muncă adresată în primul rând absolvenţilor de studii superioare, la Sala Dalles, în 22 şi 23 mai 2012, împreună cu MEDIAFAX şi MEDIA SAT.

230 afișări
Imaginea articolului Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţii de studii superioare. Accesul este gratuit pentru toate persoanele interesate

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţii de studii superioare. Accesul este gratuit pentru toate persoanele interesate

Evenimentul de la Sala Dalles va reuni peste 20 de companii sonore de pe piaţa locală: Allianz-Tiriac, Uniqua Asigurări, BCR Asigurări de Viaţă şi BCR Banca pentru Locuinţe, Raiffeisen Banca pentru Locuinţe, RovereMobili, RematHolding CA, RIN Hotels, BGS Medical Unit, Lugera&Makler, MEDIAPRO Pictures şi Studiourile MEDIAPRO, dar şi alte companii la fel de interesante.

Timp de două zile, între orele 11.00 şi 16.00, absolvenţii vor avea ocazia să vobească, la Sala Dalles, direct cu angajatori din cele mai importante cinci sectoare economice: vânzări, asigurări, IT-Software, inginerie şi medical. Accesul este gratuit pentru toate persoanele interesate.

Târgul de joburi reprezintă cea de-a cincea activitate a proiectului Şanse mai bune pentru ocuparea tinerilor absolvenţi de studii superioare - STASS. În cadrul acestuia, peste 200 de absolvenţi de studii superioare au beneficiat de analiza traseului profesional, de seminarii şi de consultanţă personalizată în domeniul resurselor umane.

Un alt rezultat al derulării proiectului este platfoma www.profesiionline.ro, care vine pe piata cu o oferta inedită: publicare gratuită a anunţurilor instituţiilor de învăţământ superior, cele mai bune filtre de căutare a locurilor de muncă aflate la dispoziţia candidaţilor, secţiune de teste profesionale şi cont gratuit pentru orice companie.

Proiectul "Şanse mai bune pentru ocuparea tinerilor absolvenţi de studii superioare - STASS" (ID 75862) este derulat de Fundaţia pentru Educaţie şi Dezvoltare MediaPro alături de companiile partenere MEDIAFAX şi MEDIA SAT şi este finanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici