C. Ştefănescu, despre incidentul cu militarul leşinat lângă Iohannis: Mulţi spun că e rău. Eu zic că e exponentul celor care l-au votat şi îl susţin

Codrin Ştefănescu a reacţionat la imaginile apărute în spaţiul public cu un militar american care a leşinat lângă Klaus Iohannis, fără ca acesta să schiţeze un gest. Fostul secretar general al PSD susţine că Iohannis este exponentul celor care l-au votat şi celor care îl susţin din umbră, meritându-l.

16886 afișări
Imaginea articolului C. Ştefănescu, despre incidentul cu militarul leşinat lângă Iohannis: Mulţi spun că e rău. Eu zic că e exponentul celor care l-au votat şi îl susţin

Codrin Ştefănescu: Mulţi spun că Iohannis e rău. Eu zic că e exponentul celor care l-au votat şi îl susţin

„Multi spun astāzi cā Iohannis e rāu si lipsit de orice compansiune! Cā e mincinos si prefācut. Eu zic ca este doar exponentul celor care l-au votat! Si a celor ce l-au sustinut din umbrā. Il meritā! Este de-al lor!”, a scris Codrin Ştefănescu, pe Facebook.

În spaţiul public au apărut imagini cu momentul în care militarul american a leşinat, în timpul evenimentelor dedicate Zilei Marinei de la Constanţa.În imagini se vede că preşedintele Klaus Iohannis îşi continuă discursul la pupitru, în timp ce soldaţii încearcă să îi acorde prim ajutor militarului.

Pe imagini se observă că militarul american îşi pierde cunoştinţa şi cade pe spate, fiind prins de către alţi soldaţi. Cum nu îşi revine, unul dintre colegi fuge prin spatele preşedintelui după targă. În acest timp, şeful statului îşi continuă discursul.

După încheierea alocuţiunii şefului statului, acesta pleacă, fără să privească în partea dreaptă, acolo unde este militarul leşinat. Rămâne neclar dacă preşedintele a observat sau nu incidentul.

Ulterior, soldatul a fost preluat cu o targă şi dus la spitalul militar din Constanţa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici