Astăzi este ultima zi în care pot fi depuse candidaturile pentru ŞEFIA nou-înfiinţatei Secţii de anchetă a magistraţilor

Cei care vor să ocupe funcţia de procuror-şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie din cadrul Parchetului General, precum şi 5 posturi de procurori din cadrul secţiei îşi pot depune candidatura până miercuri, inclusiv, anunţă Consiliul Superior al Magistraturii.

584 afișări
Imaginea articolului Astăzi este ultima zi în care pot fi depuse candidaturile pentru ŞEFIA nou-înfiinţatei Secţii de anchetă a magistraţilor

Candidaturile pentru şefia Secţiei de anchetă a magistraţilor pot fi depuse până miercuri inclusiv

CSM anunţă că pe 12 octombrie 2018 a fost publicat pe site-ul Consiliului, atât la rubrica “Noutăţi” cât şi la rubrica “Concursuri/Alte concursuri”, anunţul privind procedura de selecţie a candidaţilor pentru funcţia de procuror-şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie din cadrul Parchetului General şi pentru ocuparea a cinci posturi de execuţie de procurori în cadrul aceleiaşi secţii.

Procedura de selecţie a candidaţilor a fost declanşată de preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii pe 12 octombrie 2018.

"Candidaţii pentru funcţiile de conducere şi de execuţie vor depune personal la Direcţia Resurse Umane şi Organizare a Consiliului, cu sediul în Bucureşti, calea Plevnei nr. 141 B, Sector 6, sau prin fax, o scrisoare de candidatură însoţită de orice alte înscrisuri considerate relevante de către candidaţi, până la data de 17 octombrie 2018, inclusiv, urmând ca interviul să aibă loc în intervalul 19-22 octombrie 2018", se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Superior al Magistraturii, remis MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici