Carambol în care sunt implicate 3 maşini, soldat cu 3 răniţi. O fetiţă în vârstă de 7 ani, printre răniţi

Un accident de circulaţie s-a produs vineri, în comuna Arieşeni, judeţul Alba, trei persoane, între care un copil, fiind rănite după un carambol în care au fost implicate trei maşini.

321 afișări
Imaginea articolului Carambol în care sunt implicate 3 maşini, soldat cu 3 răniţi. O fetiţă în vârstă de 7 ani, printre răniţi

Carambol în care sunt implicate 3 maşini, soldat cu 3 răniţi. O fetiţă în vârstă de 7 ani, printre răniţi

Centrul Infotrafic anunţă că traficul rutier este întrerupt pe DN 75 Turda – Vârtop, în comuna Arieşeni, judeţul Alba, după ce a avut loc o coliziune între trei autoturisme.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Alba susţin că primele informaţii arată trei răniţi: o fetiţă de 7 ani, o femeie de 45 de ani şi un bărbat a cărui vârstă nu se cunoaşte deocamdată.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici