Carmen Dan revine în prim-plan cu o teorie despre moţiunea de cenzură: Am mai trecut prin asta

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, duminică seară, că Guvernul condus de Viorica Dăncilă nu are emoţii referitor la o anunţată moţiune de cenzură, precizând că guvernanţii "au mai trecut prin asta".

695 afișări
Imaginea articolului Carmen Dan revine în prim-plan cu o teorie despre moţiunea de cenzură: Am mai trecut prin asta

Carmen Dan revine în prim-plan cu o teorie despre moţiunea de cenzură: Am mai trecut prin asta

"Nu, nu sunt emoţii din acest punct de vedere (că ar putea exista social-democraţi care să susţine o moţiune de cenzură -n.r.). Suntem pregătiţi. Am mai trecut prin asta. Nu ne va deturna de la obiectul pe care ni l-am propus această moţiune de cenzură", a declarat Carmen Dan, la România Tv.

Liderul USR, Dan Barna, a anunţat că este foarte probabil ca Opoziţia să depună, săptămâna următoare, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. În context, liderul USR a precizat că preşedintele Klaus Iohannis are legitimitatea de a dialoga cu orice parlamentar al statului român.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici