Cât va costa un bilet de tren pe noua rută Gara de Nord - Aeroportul Otopeni

  • Tariful pentru o călătorie de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni va fi de 4 lei. Trenul va fi introdus de duminică.
  • Secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scrioşteanu, a scris, vineri, pe Facebook, că d𝗲 𝗱𝘂𝗺𝗶𝗻𝗶𝗰𝗮 se poate călători 𝗰𝘂 𝘁𝗿𝗲𝗻𝘂𝗹 𝗹𝗮 A𝗲𝗿𝗼𝗽𝗼𝗿𝘁ul Otopeni.
12555 afișări
Imaginea articolului Cât va costa un bilet de tren pe noua rută Gara de Nord - Aeroportul Otopeni

Cât va costa un bilet de tren pe noua rută Gara de Nord la Aeroportul Otopeni

Tariful pentru o călătorie de la Gara de Nord la Otopeni va fi de 4 lei, iar o călătorie durează 𝟮𝟬 𝗱𝗲 𝗺𝗶𝗻𝘂𝘁𝗲.

Introducerea categoriei de tren Regio Expres permite oprirea trenurilor şi în staţiile intermediare, Parc Mogoşoaia şi, după Anul Nou, punctul de oprire din zona Patinoar Otopeni.

72 de trenuri vor circula pe această rută, începând de la miezul nopţii de 12 - 13 decembrie 2020, odată cu promovarea noului Mers al Trenurilor 2020-2021.

Trenurile vor circula la un interval de 40 de minute, 24 de ore din 24.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici