Câţi elevi au fost prezenţi la şcoală miercuri, în Bucureşti. Trafic blocat în tot oraşul

  • Circulaţie infernală în Capitală, în prima zi de şcoală a elevilor.
  • Autorităţile au comuniat numărul exact al elevilor care au stat în bănci.
433 afișări
Imaginea articolului Câţi elevi au fost prezenţi la şcoală miercuri, în Bucureşti. Trafic blocat în tot oraşul

Câţi elevi au fost prezenţi la şcoală miercuri. Trafic blocat în Capitală

Un număr de 272.087 elevi din totalul de 284.224 au fost prezenţi miercuri în unităţile de învăţământ preuniversitar din Capitală, a informat miercuri Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Potrivit IŞMB, 2.992 de elevi din cinci unităţi de învăţământ nu au fost prezenţi fizic la cursuri din "cauza infrastructurii".

Un număr de 905 elevi nu au fost prezenţi la şcoală din cauză că activitatea claselor din care fac parte a fost suspendată din cauza noului coronavirus.

Conform IŞMB, sunt confirmaţi cu COVID 48 de elevi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
elevi,
capitala

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici