Video Câţiva protestatari din faţa Sălii Palatului, ridicaţi de jandarmi / Firea, despre proteste: Nu înţeleg faţă de ce, pentru că noi avem aici o întâlnire de partid / Bădălău: Ar trebui să protesteze în altă parte, un congres e motiv de bucurie

Câteva zeci de persoane s-au adunat, sâmbătă dimineaţă, în faţa Sălii Palatului, unde are loc Congresul extraordinar PSD, jandarmii ridicând unii protestatari care au scandat împotriva PSD.

1269 afișări

Firea, despre protestatari: Nu înţeleg faţă de ce, pentru că noi avem aici o întâlnire de partid

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, sâmbătă, că nu înţelege de ce au venit protestatarii în faţa Sălii Palatului, deoarece acolo se desfăşoară reuniune a unei formaţiuni politice, un eveniment legal aprobat.

”Suntem o ţară liberă, fiecare are dreptul să se exprime aşa cum doreşte, dar cred că nu trebuie să încurajăm un climat de ură, de dezbinare, de jigniri. Bineînţeles, dacă au venit să protesteze nu înţeleg faţă de ce, pentru că noi avem aici o întâlnire de partid, este o reuniune a unei formaţiuni politice şi este dreptul nostru să ne întâlnim”, a declarat Gabriela Firea.

Ea a ţinut să precizeze că activitatea PSD este un eveniment legal aprobat.

”Această activitate este aprobată, există o aprobare oficială de la Primăria Generală a Capitalei, atât pentru ceea ce se întâmplă în interiorul clădirii cât şi in exterior şi câtă vreme aici este un eveniment legal aprobat, cred că toţi ceilalţi trebuie să respecte acest lucru Şi bineînţeles dacă vor să participe, să o facă cu decenţă cu bun simţ şi să-şi spună păsurile sau problemele de o manieră decentă şi nu indicativă şi cu alte manifestări sonore, să le spunem”, a adăugat Firea.

Câteva zeci de persoane s-au adunat, sâmbătă dimineaţă, în faţa Sălii Palatului, unde are loc Congresul extraordinar PSD, jandarmii ridicând unii protestatari care au scandat împotriva PSD.

Trei protestatari au fost conduşi la secţia de poliţie pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, jandarmii urmând a lua măsurile legale în ceea ce îi priveşte, a declarat, pentu agenţia de presă MEDIAFAX, Marius Militaru, şef al biroului de presă al Jandarmeriei Române.

Bădălău, despre protestatari: Ar trebui să protesteze în altă parte, un congres e un motiv de bucurie

Fostul preşedinte executiv al PSD, Niculae Bădălău, a declarat că cele câteva zeci de oameni care îşi exprimă nemulţumirile în faţa Sălii Palatului ar fi trebuit să protesteze la guvern sau la parlament, în condiţiile în care ”un congres este un motiv de bucurie”.

”Până la urmă, un congres este un motiv de bucurie, o adunare a unor oameni care fac parte dintr-un partid. Cred că domnii protestatari - nu aud ce spun - dar ar trebui să protesteze la guvern, la parlament”, a declarat Nicolae Bădălău.

 

Citește mai departe:

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici