Căutările au luat sfârşit: Trupul fetiţei care a căzut cu 8 zile în urmă în râul Cibin a fost găsit de pompieri

ISU Sibiu a anunţat că, miercuri, a fost găsit trupul fetei care a căzut în râul Cibin în urmă cu opt zile. De atunci, fetiţa a fost căutată continuu de pompieri.

319 afișări
Imaginea articolului Căutările au luat sfârşit: Trupul fetiţei care a căzut cu 8 zile în urmă în râul Cibin a fost găsit de pompieri

Mediafax FOTO

Potrivit primelor informaţii de la ISU Sibiu, trupul copilului a fost găsit în zona localităţii Tălmaciu, la 26 de kilometri de locul unde s-a produs tragedia, pe malul râului Cibin.

Pompierii au căutat timp de opt zile fetiţa cu bărci pneumatice şi cu scafandri.

Fetiţa a căzut în râul Cibi, în 23 iunie,.în jurul orei 18.00, în zona străzii Orzului din Sibiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici