Cazul fetei violate la Dunăre, lângă Turnu Severin. Poliţia spune că a intervenit în 5 minute de la apelul la 112/ Cei trei tineri acuzaţi, arestaţi preventiv

Poliţia Mehedinţi precizează că fata de 19 ani care a fost violată le-a declarat anchetatorilor că acest lucru s-a întâmplat înainte să sune la 112 şi să anunţe că este urmărită, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4562 afișări
Imaginea articolului Cazul fetei violate la Dunăre, lângă Turnu Severin. Poliţia spune că a intervenit în 5 minute de la apelul la 112/ Cei trei tineri acuzaţi, arestaţi preventiv

Cazul fetei violate lângă Turnu Severin. Poliţia Mehedinţi spune că a intervenit în 5 minute de la apelul la 112

UPDATE: Cei trei tineri din Mehedinţi acuzaţi că au violat o adolescentă de 19 ani au primit, miercuri seara, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cei trei tineri din comuna Bălăciţa, judeţul Mehedinţi, acuzaţi că au violat o adolescentă, au fost arestaţi preventiv, miercuri seara.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Mehedinţi, fata, în vârstă de 19 ani, a sunat marţi, în jurul orei 13.30, la 112, şi a anunţat că este urmărită de mai multe persoane, pe malul Dunării, în apropiere de Drobeta Turnu Severin.

Mai multe echipe de poliţişti şi jandarmi au localizat-o în scurt timp şi i-au găsit şi pe cei trei tineri care o urmăreau. Toţi au fost duşi la audieri. În faţa anchetatorilor, fata a declarat că a fost violată de cei trei băieţi, cu vârste între 18 şi 27 de ani.

Aceştia au fost anterior reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore.

Poliţia spune că a intervenit în 5 minute de la apelul la 112/ 

După ce iniţial a spus, la 112, doar că a fost urmărită de cei trei bărbaţi, la sediul Poliţiei, tânăra a mărturisit că a fost obligată să întreţină relaţii sexuale în timp ce se afla pe malul Dunării, lângă Drobeta Turnu Severin şi a depus plângere împotriva agresorilor.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi precizează că echipajul a ajuns la faţa locului în cinci minute de la sesizare.

„La sediul Poliţiei, victima a formulat plângere împotriva celor trei pentru viol, a fost examinată medico-legal, iar din concluziile raportului a fost dispusă reţinerea celor trei tineri. În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la viol şi viol, cei trei bărbaţi fiind reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Mehedinţi", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Cercetările sunt făcute sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că totul ar fi pornit după ce tânăra ar fi hotărât să se întâlnească cu unul dintre ei, pe care îl cunoştea, însă la întâlnire au venit şi cei doi prieteni ai acestuia.

Informaţiile iniţiale arătau că fata a sunat la 112, în timp ce se afla pe marginea Dunării, lângă oraşul Drobeta Turnu Severin, spunând că este urmărită, iar apoi fost violată.

 

Taguri:
fată,
viol,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici