Ce le transmite Traian Băsescu românilor, de Sfântul Andrei

Preşedintele Traian Băsescu le-a transmis, vineri, românilor un mesaj cu sprilejul sărbătoririi Sfântului Apostol Andrei.

479 afișări
Imaginea articolului Ce le transmite Traian Băsescu românilor, de Sfântul Andrei

Băsescu: Fie ca Apostolul Andrei să ne îndrume şi să ne readucă în suflet bucuria speranţei (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Cu prilejul sărbătorii Sfântului Apostol Andrei doresc să adresez tuturor românilor urările mele cele mai calde de sănătate, bucurie şi împliniri alături de cei dragi. Fie ca Apostolul Andrei, pe care îl cinstim ca patron spiritual, să ne îndrume şi să ne readucă în suflet bucuria speranţei şi a generozităţii. La mulţi ani celor care îşi sărbătoresc ziua onomastică!", se arată în mesajul preşedintelui Băsescu.

Aproape 700.000 de români, dintre care 352.496 bărbaţi şi 340.406 femei, îşi sărbătoresc onomastica vineri, în ziua Sfântului Apostol Andrei, potrivit statisticilor Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI).

Sfântul Andrei, cunoscut ca Ocrotitorul României, este considerat apostolul românilor sau creştinătorul poporului român.

Ziua de 30 noiembrie, în care se sărbătoreşte Sfântul Andrei, a fost declarată sărbătoare naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici