Ce oferte de muncă au angajatorii străini. Germania Danemarca şi Marea Britanie vor lucrători români

Dacă începutul de an nu vine cu multe alternative pe piaţa muncii din România, o varianta de angajare pot fi joburile în afara graniţelor. Angajatorii din ţările europene propun peste 80% din locurile de muncă în strainatate destinate românilor, majoritatea regăsindu-se în Marea Britanie şi Germania. Din cele 16.500 de contracte de muncă disponibile, cele mai multe sunt pentru munci sezoniere, dar şi pentru specialişti şi muncitori calificaţi.

1506 afișări
Imaginea articolului Ce oferte de muncă au angajatorii străini. Germania Danemarca şi Marea Britanie vor lucrători români

Ce oferte de muncă au angajatorii străini. Germania Danemarca şi Marea Britanie vor lucrători români (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Potrivit portalului de recrutare Tjobs, Marea Britanie şi Germania propun cele mai multe joburi vacante - aproape 19% fiecare din totalul ofertei, urmate de Grecia şi SUA.

Astfel, în Marea Britanie şi Germania, românii au la dispoziţie 2.434 de joburi vacante, respectiv 2.387 de joburi vacante.

Grecia ocupă locul al treilea ca număr de oferte de angajare, cu aproape 2.000 de joburi, iar în SUA sunt disponibile 1.300 de poziţii.

Pe lângă cele patru ţări, românii se mai pot angaja în alte 32 de state, printre care Franţa, Italia, Spania sau Danemarca.

Citeşte mai mult pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici