Ce program au mall-urile bucureştene de Paşte?

Concert Smiley, iepuraş cu cadouri, "ţara minunilor" sau chiar deschiderea food-court-ului în duminica de Paşti sunt doar o parte din cârligele cu ajutorul cărora operatorii mall-urilor din Bucureşti încearcă să-şi atragă clienţii în perioada sărbătorilor, oferte completate de reduceri, vouchere, "fluturaşi" şi alte promoţii, arată "Ziarul Financiar".

593 afișări
Imaginea articolului Ce program au mall-urile bucureştene de Paşte?

Ce program au mall-urile bucureştene de Paşte? (Imagine: Daniel Mihăilescu/Mediafax Foto)

În cel mai recent mall deschis în Bucureşti, Sun Plaza de la Piaţa Sudului, evenimentele cu ocazia sărbătorilor încep de astăzi cu un concert al cântăreţului Smiley, programul mall-ului urmând a fi prelungit până la ora 2.00 în zilele de joi şi vineri, duminică mall-ul urmând a fi închis.

Citeşte mai multe despre programul mall-urilor în perioada sărbătorii de Paşte pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici