Cea mai mare companie aeriană germană va suspenda toate zborurile spre China şi Teheran până în luna aprilie

Compania Lufthansa a anunţat, luni, că va suspenda toate zborurile spre China, până la data de 24 aprilie, şi spre Teheran, până pe 30 aprilie, din cauza răspândirii noului tip de coronavirus.

1521 afișări
Imaginea articolului Cea mai mare companie aeriană germană va suspenda toate zborurile spre China şi Teheran până în luna aprilie

Cea mai mare companie aeriană germană va suspenda toate zborurile spre China şi Teheran până în luna aprilie

Compania a informat, totodată, că va schimba programul curselor aeriene spre nordul Italiei.

Austrian Airlines a redus deja, cu 40%, zborurile care urmează să fie efectuate în aprilie şi martie, în timp ce Brusseles Airlines a anunţat că va reduce numărul zborurilor spre Roma, Milano, Veneţia şi Bologna, până pe 14 martie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici