Cel mai tânăr pacient bolnav de COVID-19 din Arad, un bebeluş de nouă zile, a fost externat alături de mama sa

  • Bebeluşul de nouă zile infectat cu virusul SARS CoV-2 şi mama sa, şi ea tot pozitivă, au fost externaţi vineri, anunţă reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă din Arad.
401 afișări
Imaginea articolului Cel mai tânăr pacient bolnav de COVID-19 din Arad, un bebeluş de nouă zile, a fost externat alături de mama sa

„Cel mai tânăr pacient din judeţul Arad - infectat cu virusul SARS CoV-2 - a fost externat în urmă cu câteva minute de pe Secţia Clinică de Boli Infecţioase Copii”, anunţă Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Este vorba despre un băieţel de 24 de zile, care la internare avea doar nouă zile.

„Bebeluşul a fost internat cu mămica lui, şi ea pozitivă, iar astăzi pleacă sănătoşi acasă”, mai transmite SJCU Arad.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici