Centrul de Transfuzii Bistriţa se închide: 12 din 18 cadre medicale au COVID-19

  • Centrul de Transfuzii Sanguine Bistriţa se închide, marţi, după ce 12 din cele 18 cadre medicale s-au infectat cu COVID-19, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul instituţiei, Adina Beudean.
360 afișări
Imaginea articolului Centrul de Transfuzii Bistriţa se închide: 12 din 18 cadre medicale au COVID-19

Centrul de Transfuzii Bistriţa se închide: 12 din 18 cadre medicale au COVID-19

Adina Beudean, directorul Centrului de Transfuzii Sanguine Bistriţa, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că 12 din cele 18 cadre medicale din instituţie au COVID-19.

„Astăzi pot spune că sunt 12 cadre medicale care au COVID-19. Cu mine cu tot. Şi eu am fost testată pozitiv. Nu îmi pot explica ce s-a întâmplat”, a spus Beudean.

Potrivit acesteia, au fost respectate toate regulile şi nu înţelege cum s-a ajuns la un astfel de focar.

Centrul de Transfuzii Sanguine Bistriţa se închide, marţi, pentru dezinfecţie. Aici se desfăşoară şi o anchetă epidemiologică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici