Tamponare intenţionată. După o ceartă, o femeie a intrat cu BMW-ul în Ferrari-ul soţului

  • Tamponarea intenţionată a avut loc într-o parcare subterană din China.
  • După scandal, femeia şi-a luat BMW Seria 3 de culoare neagră şi a lovit bolidul soţului, Ferrari Gtc4 Lusso.
  • Un Porsche 918 Spyder alb a ieşit cel mai şifonat, avarii suferind şi un Mercedes E-Class.
6084 afișări
Imaginea articolului Tamponare intenţionată. După o ceartă, o femeie a intrat cu BMW-ul în Ferrari-ul soţului

Accidentul, în fapt un carambol, produs cu bună ştiinţă, vine să confirme că la supărare facem lucruri fără să ne gândim la repercusiuni. 

Femeia, după ce s-a certat puternic cu soţul într-o parcare subterană, la începutul acestei luni, şi-a luat BMW Seria 3 şi l-a proptit cu viteză într-un Ferrari Gtc4 Lusso, cu intenţia de a-l face praf. În ciocnire au fost implicate alte două automobile. Ferrariul a ”deranjat” un Porsche 918 Spyder alb, care la rândul său a deviat într-un Mercedes-Benz Clasa E.

Un efect de domino, cu toate cele patru maşini avariate. Dintre toate, Porsche 918 Spyder va fi cel mai scump de reparat, deoarece zona frontală i-a fost strivită de un stâlp de beton şi va avea acum nevoie de un nou panou lateral, dar şi bara de protecţie faţă.

În carambol, în cele din urmă, se crede că a fost izbit şi un BMW R18, parcat în spatele Porsche-ului. Clasa E, pe de altă parte, rămâne cea cu mai puţine zgârieturi.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici