Cinci vasluieni au pornit cu căruţa, cu chef de ceartă. Ajunşi la o terasă, s-au dezlănţuit asupra mai multor persoane

  • Cinci bărbaţi din Vaslui au fost reţinuţi
  • Aceştia au mers cu căruţa la o terasă, unde au înjurat mai multe persoane
  • Apoi, au bătut o femeie şi trei bărbaţi
3412 afișări
Imaginea articolului Cinci vasluieni au pornit cu căruţa, cu chef de ceartă. Ajunşi la o terasă, s-au dezlănţuit asupra mai multor persoane

Sursa: Darius Mitrache / Mediafax FOTO

Conform IPJ VAslui, cinci persoane cu vârste între 16 şi 28 de ani au mers cu căruţa la o terasă din satul Gugeşti şi au provocat scandal.

Cei cinci au înjurat şi provocat persoanele aflate pe terasă, după care au bătut o femeie şi 3 bărbaţi şi au distrus mai multe bunuri.

Persoanele bătute au avut nevoie de 28-30 zile, 2-3 zile, respectiv 1-2 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Poliţiştii i-au reţinut pe cei cinci, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Huşi a decis control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici