Traficul pe DN1, către Bucureşti, este oprit, în urma unui accident. Un şofer a fost rănit

  • Circulaţia este întrerupta pe DN1 pe raza oraşului Otopeni
  • În accident a fost implicat un singur autoturism
  • Şoferul maşinii a fost rănit
3149 afișări
Imaginea articolului Traficul pe DN1, către Bucureşti, este oprit, în urma unui accident. Un şofer a fost rănit

Circulaţia rutieră este întreruptă pe DN1 din cauza unui accident rutier

Circulaţia pe DN1, pe raza oraşului Otopeni este întreruptă din cauza unui accident în care a fost implicat un autovehicul. Din primele informaţii şoferul maşinii a fost rănit, potrivit Centrului INFORTRAFIC.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1 Bucureşti – Ploieşti, pe raza oraşului Otopeni, judeţul Ilfov, a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autoturism. În urma impactului, conducătorul vehiculului a fost rănit. Circulaţia pe sensul către Capitală este oprită, a comunicat autoritatea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici