Circulaţia trenurilor: Traficul între două judeţe, OPRIT, şi deplasări cu viteză redusă spre Capitală

Circulaţia feroviară între localităţile Strâmbuţa (judeţul Hunedoara) şi Pietrele Albe (judeţul Gorj) este oprită din cauza căderilor de pietre şi de arbori de pe versanţi. Până la această oră, un tren este afectat.

897 afișări
Imaginea articolului Circulaţia trenurilor: Traficul între două judeţe, OPRIT, şi deplasări cu viteză redusă spre Capitală

Circulaţia trenurilor: Trafic OPRIT între Hunedoara şi Gorj şi deplasări cu viteză redusă spre Capitală

Purtătorul de cuvânt al CFR Infrastructură, Oana Brânzan, a declarat că, vineri dimineaţă, circulaţia feroviară este închisă între staţiile Strâmbuţa-Pietrele Albe, după ce linia de cale ferată a fost acoperită de grohotiş şi arbori prăbuşiţi de pe versanţi.

Trenul IR 1821, care circulă în relaţia Bucureşti -Arad, a fost oprit în staţia Pietrele Albe.

Pentru curăţarea liniei şi îndepărtarea copacilor prăbuşiţi se va interveni cu personal de specialitate şi cu utilaje.

În ce priveşte traficul feroviar la nivel naţional, Oana Brânzan a precizat că acesta se desfăşoară în condiţii de iarnă, iar la intrarea în Capitală trenurile circulă în condiţii speciale între Buftea şi Bucureşti Nord, pe ambele sensuri, din cauza poleiului depus pe linia de contact.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici