Circulaţie dificilă pe Autostrada Soarelui, din cauza ploii torenţiale

Traficul rutier pe Autostrada Soarelui se desfăşura cu dificultate, joi după-amiază, între kilometrii 12 şi 16, din cauza ploii torenţiale care a scăzut în mod considerabil şi vizibilitatea pe şosea, transmite Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

3 afișări
Imaginea articolului Circulaţie dificilă pe Autostrada Soarelui, din cauza ploii torenţiale

Circulaţie dificilă pe Autostrada Soarelui, din cauza ploii torenţiale

Poliţia Rutieră le recomandă şoferilor să circule cu atenţie sporită şi viteză redusă, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici