Circulaţie întreruptă pe un drum din Vâlcea, unde remorca unui TIR s-a desprins

Circulaţia este întreruptă vineri dimineaţă pe DN7 (E81) Piteşti – Râmnicu Vâlcea, în zona localităţii Milcoiu, judeţul Vâlcea, pentru ridicarea unei remorci desprinse de la un TIR.

274 afișări
Imaginea articolului Circulaţie întreruptă pe un drum din Vâlcea, unde remorca unui TIR s-a desprins

Circulaţie întreruptă pe un drum din Vâlcea, unde remorca unui TIR s-a desprins

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia rutieră pe DN7 (E81) Piteşti – Râmnicu Vâlcea este întreruptă pe ambele sensuri la km 159+900 de metri, în zona localităţii Milcoiu, în judeţul Vâlcea.

Măsura a fost luată de poliţiştii rutieri pentru a permite ridicarea de pe carosabil a unei remorci desprinse de la un autotren.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici